Twitter
Facebook

Gambar di majlis pernikahan Natasha Hudson dan Carleed Khaza

Natasha Hudson nikah
Tahniah buat Natasha Hudson kerana tepat jam 11.55 pagi semalam Natasha Hudson telah selamat bernikah dengan Carleed Khaza atau nama sebenarnya Khalid Kamal hanya dengan sekali lafaz sahaja.. Dengan mas kahwin sebanyak RM80 pasangan ini telah sah menjadi suami dan isteri di Masjid wilayah, Kuala Lumpur.. Majlis pernikahan yang sederhana tetapi bermakna itu telah dihadiri ahli keluarga, sanak-saudara dan rakan-rakan terdekat kedua-dua belah pihak..

Pada majlis pernikahan tu, Natasha Hudson telah menerima lima buah dulang hantaran antaranya ialah sirih junjung, senaskah Al-Quran, sebentuk cincin, sepersalinan pakaian dan set wangian.

Manakala Carleed Khaza pula menerima tujuh buah dulang hantaran antaranya ialah sirih junjung, senaskah Al-Quran, sejadah, sebentuk cincin, sepersalinan pakaian, set wangian dan kek.

Sekali lagi MyGosip ucapkan tahniah buat Natasha Hudson dan Carleed Khaza, semoga perkahwinan buat kali ke-3 Natasha Hudson ni berkekalan sehingga ke akhir hayat hendaknya.. Apa-apa pun jom kita layan gambar disekitar majlis pernikahan mereka kat bawah ni…

Natasha Hudson kahwin

pernikahan Natasha Hudson

perkahwinan Natasha Hudson

Natasha Hudson nikah

gambar Natasha Hudson nikah

majlis pernikahan Natasha Hudson

majlis perkahwinan Natasha Hudson

Natasha Hudson di majlis pernikahan

Natasha Hudson nikah
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

CopyRight 2011 - Indonesia-Ku.com

34 queries. 0.568 seconds.